Magnifier forstørrer kvitteringene dine.
Magnifier forstørrer kvitteringene dine. (Bilde: Nokia)

Nokia lanserer "forstørrelsesglass"

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det dukker med jevne mellomrom opp morsomme programmer fra Nokia Beta Labs, som er en portal der Nokias egne ansatte legger ut programvare som er under utvikling, slik at brukerne kan prøve ut programmene mens de er i beta-versjon, og kan komme med tilbakemeldinger.

Et av de nyeste programmene som er lagt ut, er et program som gjør Nokia-telefoner om til forstørrelsesglass. Programmet heter Nokia Magnifier, og krever at telefonen din har et kamera med autofokus, og at den kjører på S60-systemet.

Innebygget stabiliseringsprogramvare

Programmet bruker kameraet for å lese teksten på frimerket eller avisen du måtte ønske å se i større format, og gir deg et forstørret bilde direkte på skjermen. Innebygget stabiliseringsprogramvare gjør at du ikke skal trenge å være veldig stø på hånden for å dra nytte av programvaren.

Om du vil teste ut konseptet, kan du laste ned Nokia Magnifier fra Nokia Beta Labs. Her finner du for øvrig også en rekke andre programmer som kan være verdt å teste ut. Alle programmene er gratis, men det understrekes at alt er i beta-versjon, og at du derfor kan oppleve at ting ikke fungerer helt smertefritt. Det er heller ingen form for brukerstøtte for noen av programmene.

Nedenfor kan du se en video av Nokia Magnifier i bruk.

(Kilde: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen