Nokia lanserer blåtann-snacks

Nokia lanserer nå tre nye blåtannhodesett. To er laget for å snakke i telefonen med, og ett er laget for å nyte musikk.

BH-803 har berringsfølsom volumstyring. (Foto: Nokia)
BH-803 har berringsfølsom volumstyring. (Foto: Nokia)

Nokia BH-803
Når Nokia har designet BH-803 har de satt design i høysetet. Ifølge Nokia skal kvaliteten være god, og de kaller designen tidløs. BH-803 veier 11,3 gram, noe som gjør at du ikke trenger veltrente øremuskler for å bruke det.

Teknologien Digital Signal Processing (DSP) skal ta knekken på ekko og bakgrunnsstøy slik at du slipper å skrike om kapp med TV-en.

Berøringsfølsom volumkontroll
Når du vil å justere volumet i BH-803, trenger du ikke fikle mobilen opp av lomma. Du kan nemlig også justere volumet ved å berøre hodesettet.

Batterilevetiden i samtaler er 6 timer, mens hviletiden er 160 timer.

Ulempen? Du må betale rundt 1700 kroner for et eksemplar inklusive skatter og avgifter.

BH-602 er et eget lite kontor på øret. (Foto: Nokia)
BH-602 er et eget lite kontor på øret. (Foto: Nokia)

Nokia BH-602
Med BH-602 kan du lade batteriet i et kvarter, og snakke i opptil fem timer. Lader du hodesettet helt fullt kan du la snakkehullet ditt gå i 11 timer før hodesettet takker for seg. BH-602 er Nokias nye batterikonge.

Som alle andre blåtannhodesett, har BH-602 en teknologi som fjerner bakgrunnstøy fra samtalene så vel som ekko og andre forstyrrelser.

Ørekontoret
I tillegg til de vanlige volumtastene har BH-602 taster for å besvare en samtale, avvise en samtale, slå av mikrofonen, gjøre en stemmeoppringing. Og sist men definitivt ikke minst: en tast for å bytte mellom flere samtaler. Et helt lite kontor festet på øret, med andre ord.

For BH-602 på du punge ut omtrent 900 kroner inklusive skatter og avgifter. Ikke en uvanlig pris for et blåtannhodesett, og endel lavere enn boten for å snakke i mobiltelefonen i bilen hvis onkel politi ikke skulle anse samtalen like viktig som du gjør.

BH-604 spiller musikken din trådløst. (Foto: Nokia)
BH-604 spiller musikken din trådløst. (Foto: Nokia)

Nokia BH-604
Og Nokia lanserte ikke bare håndfrisett som lar deg ta jobben din med overalt og tilsetter gråfarge på tilværelsen din. Finnene kom også opp med et flunkende nytt musikkhodesett.

BH-604 er et trådløst hodesett som du kobler til mobilen din eller hva som ellers måtte støtte blåtann med stereo-standarden A2DP.

Usikker på om mobilen din støtter A2DP? Prisguiden kan vise deg alle mobiler som støtter A2DP.

Lar mobilen ligge i fred
På hodesettet finner du knapper som gjør at du slipper å dra mobilen opp av lomma når du skal styre musikken. På øreklokkene finner du knapper for å spille av musikken, pause den, stoppe den, så vel som åspole frem og tilbake. I tillegg finner du av/på-tast.

Heller ikke når telefonen ringer trenger du å dra den opp av lomma. Hodesettet har også innebygget mikrofon, slik at telefonsamtalene fungerer sømløst med musikken. Hodesettets av/på-knapp lar deg nemlig også besvare samtaler.

For et sett BH-604 må du betale vel 1500 kroner inklusive avgifter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen