Nokia lanserer bilnavigasjon

Alternativ tekst mangler

Det har lenge ryktes at Nokia har et nytt navigasjonssenter i ermet, kalt Nokia 330. Nå er det bekreftet og lansert, med det fulle navnet Nokia 330 Auto Navigation.

Dette blir det første navigasjonssystemet fra Nokia med kart for hele Europa. Kartene ligger installert på en 2 GB minnebrikke, som følger med i pakken.

330 Auto Navigation har en trykkfølsom skjerm på 3,5 tommer. Her kan du trykke adressen inn direkte på et tastatur på skjermen. Nokia selv beskriver kjøreanvisningene som tydelig opptegnede. I tillegg har 330 Auto Navigation en stemme som forteller hvor du skal kjøre.

- Forbrukerne ønsker i stadig større grad å kunne bruke tilpassede navigasjonsapparater mens de kjører, og vi er glade for å kunne introdusere Nokia 330 Auto Navigation for å kunne dekke dette behovet, sier Sven Johansson, salgssjef i Multimedia Enhancements hos Nokia Skandinavia.

330 Auto Navigation bruker programvaren Route 66 Navigate 7. Kartene leveres fra Navteq, som er en ledende produsent av digitale kart for bilnavigasjon.

I tillegg til å hjelpe deg å navigere, har GPS-enheten underholdningsfunksjoner. Du kan både høre på musikk og se på bilder eller video.

Nokia 330 Auto Navigation er ventet i butikkhyllene i løpet av årets fjerde kvartal. Prisen er satt til veiledende 3000 kroner pluss skatter og avgifter.

Klikk for full størrelse

(Kilder: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen