Nokia lanserer bilhåndfri

HF-300 krever ingen avansert montering. (Foto: Nokia)
HF-300 krever ingen avansert montering. (Foto: Nokia)

Nokia lanserer en håndfriløsning til bilen, som skal gjøre det lett å snakke om hva det skal være til middag samtidig som du kjører til butikken. Nykommeren heter HF-300.

Den nye håndfri-enheten består av en høyttaler og en mikrofon, og den monteres i bilens solskjerm. HF-300 kobles til mobilen din med blåtann, slik at du enkelt kan koble den fra når du går ut av bilen og inn i butikken.

Enheten skrur seg av fem minutter etter at den har mistet forbindelse med mobilen din. Når du slår den på igjen kobler den seg til mobilen din automatisk.

HF-300 skal ha en lydkvalitet som er behandlet med DSP (Digital Signal Processing), som fjerner bakgrunnsstøy og ekko. Dette er standard i alle håndfrisett, og forbedrer lydkvaliteten i en bråkete bil.

Enheten veier 80 gram, og kan brukes hjemme, på kontoret eller utendørs så vel som inne i bilen. HF-300 har nemlig et innebygget batteri som lar deg snakke i 20 timer uten å være tilkoblet en spenningskilde. Den har også gummibein slik at den ikke sklir av bordet.

Prisen på HF-300 er på veiledende 90 Euro, som bør tilsi rundt 900 kroner inklusive skatter og avgifter.

(Kilder: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen