Nokia kårer europamester


Europamester Eric Riedel

16 nasjonale mestere fra Europa var i helgen samlet i Paris for å delta i finalen i Nokias EM i N-Gage. Etter fire hektiske timer med imponerende oppvisninger i Tony Hawk's Pro Skater var striden avgjort, og Eric Riedel alias Xentrix, som er fra Tyskland kunne reise hjem som regjerende europamester i N-Gage.

Den 15-årige europamesteren hadde aldri prøvd Nokias spillmobil før N-Gage-turnèen ankom hjembyen hans, Leipzig. Om det var medfødte evner som gjorde at Eric først ble tysk mester, for så å banke alle de 15 andre nasjonale vinnerne i finalen, vites ikke.

Finalen var avslutningen på Nokias N-Gage Europa-turnè, som i løpet av de to siste månedene har besøkt over 50 byer i 16 land. Over 150.000 spillere deltok i prosessen som til slutt skulle kåre den endelige europamesteren. Til sammen fikk over en million tilskuere med seg begivenheten.

Vi har tidligere skrevet om hvordan Nokia har jobbet for å skape blest rundt den nye spillmodulen sin, blant annet ved å dele ut eksemplarer av N-Gage til utvalgte personer, og betale dem for å bruke dem på steder med store folkemasser. Når de nå også har holdt EM i N-Gage må vi alt i alt kunne si oss imponert over den finske gigantens kreative og påkostede form for markedsføring.

Helt til slutt kan vi for ordens skyld nevne at europamesterens endelige poengsum i Tony Hawk's Pro Skater var hele 133 847 poeng, 2839 poeng mer enn sin nærmeste konkurrent. Noe å jobbe mot?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen