Test

Nokia Image Album PD-1

Tidligere i år testet vi en enkel boks for å vise bilder tatt med mobiltelefon på TV. Nå har vi prøvd storebror, Nokia Image Album PD-1. En av hovedforskjellene er at du nå kan lagre bildene på en 20 GB stor harddisk.

Vi tar digitale bilder som aldri før, og veksten kommer nok ikke til å stoppe med det første. Mange savner allikevel de gamle filmbaserte kameraene, ettersom man da kunne sette bilder i album til glede for både venner og familie. Vi vet at det ikke er noe problem verken å lage web-album eller å få skrevet ut de digitale bildene hos en fotobutikk, men for mange blir dette mer jobb enn ønskelig, og ofte blir det derfor bare med tanken. Her kan Nokia Image Album bli redningen.

Denne boksen fra Nokia lar deg samle bilder fra alle mulige kameraer på en plass, og lar deg vise de frem i fullskjerm på TV-en ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen. Bildene kan du enten overføre via blåtann, infrarød eller via USB-kabel. Enheten har også en liten port hvor du kan sette inn minnekort av typen MMC eller SD.

Det høres i utgangspunktet veldig gunstig ut å kunne samle bilder på ett, sted uten å måtte gå via PC, og vi har testet PD-1 for å se om det er så lett at selv tante og bestemor kan lage bildefremvisning i stua.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen