Nokia gir deg gratis video

Nokia gir deg gratis video

Nokia har røpet at de skal gi nye kunder gratis musikk, og i samme ånd leverer de også video til de som allerede eier en Nokia. Tjenestetilbyderen Starcut leverer videosnutter med de siste intervjuene, filmstjernene, mote og musikk, direkte til din Nokia. Godbiten er altså at du ikke trenger å betale noe, for det er fullstendig reklamefinansiert.

  Les mer:
- Gratismusikk er en bombe
- Gratismusikk skremmer ikke Telenor
- Nokia gir gratis bredbånd

Hollywood og Bollywood

I første omgang vil Medeo fokusere på populære underholdningssentre som Hollywood, Berlin og Cannes Filmfestival. Senere vil tjenesten bli utvidet til "et bredere globalt publikum og strekke seg ut til andre betydelige underholdningssteder". Mye tyder på at de mener Bollywood, det indiske svaret på Hollywood. Bollywood produserer forsåvidt mest filmer i verden, så dette er kanskje bare naturlig.

Tjenesten er nå tilgjengelig for Nokia N- og E-serie, og andre mobiler vil bli støttet i løpet av kort tid. Nedlastningen kan koste litt om du bruker pakkedata over mobilnettet, så vi vil anbefale deg å bruke WLAN til å laste ned filmsnuttene. Videoene finner du med wap-nettleseren din på www.nokia.mobi.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen