Nokia Game går av stabelen

Nokias kvinnelige PR-figur Flo er hovedpersonen i historien den omfattende konkurransen. Flo er en mobil reporter som har fått frastjålet mobiltelefonen sin av en gjeng med slemme online-spillere.

Deltagerene i Nokia Game skal hjelpe henne å få tilbake telefonen sin ved å slå disse rebellene på deres egen hjemmebane, nemlig ved å bekjempe dem i blant annet Flo Boarding, som er det medfølgende spillet til N-Gage. Telefonene som kan brukes i Nokia Game er Nokias modeller N-Gage og 3650.

Vinnerne av konkurransen er de som får høyest poengsum i kampen mot de onde online-spillerne, noe som kan sjekkes på de offisielle rankinglistene. Man kan også koble opp mot en online-chat for å kommunisere med andre spillere. Over 35 land vil få muligheten til å delta i konkurransen, som går av stabelen 10. november.

Førstepremien i Norge er en tur for to til verdensmesterskapet i snowboard, som foregår i Arosa i Sveits 16.-17. januar. De fem neste på listen vil få hvert sitt snowboard. I tillegg vil de 50 beste spillerne få tildelt hver sin Nokia N-Gage. En absolutt akseptabel premieliste, som ikke akkurat vitner om lave vinnersjanser.

Nokias promotering av N-Gage fortsetter altså for fullt, og vi må si at vi aldri før sett en så omfattende og allsidig markedsføring av en mobiltelefon. De som måtte være interessert i å prøve ut sine ferdigheter i Floboard og andre spill, kan melde seg på konkurransen på Nokias egne hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen