Nokia forøker foldefamilien

Nykommeren Nokia 6125 har nemlig alt det Nokia 6101 hadde og en hel del til. Det er kanskje ikke helt riktig å sammenlikne de to, men ettersom formfaktoren og utseendet er såpass likt, gjør vi det allikevel.

 

Den mest åpenbare forskjellen – utseendemessig – er at 6125 har integrert antenne. Vårt hovedankepunkt ved utseendet på 6101 har dermed blitt tatt til etterretning, noe vi definitivt setter pris på. I tillegg har de beholdt de store gode tastene, som vi likte godt ved 6101.

Men de store forskjellene ligger allikevel under overflaten.

Pusset opp
Med 1,3 megapikselkamera, musikkspiller, FM-radio og Bluetooth, står Nokia 6125 rustet til å møte de fleste kravene fra massemarkedet. Det viktigste for folk flest er jo nettopp det at mobiltelefonen har et greit kamera og kan brukes som musikkspiller.

I tillegg kan sette minnekort inn i Nokia 6125 og få plass til både bilder, videosnutter og all favorittmusikken din.

Med e-postleser, støtte for det meste av meldingsformater og flymodus, kan 6125 brukes som jobbmobil, så vel som privatmobil.

Det avgjørende punktet, som gjør at vi har tro på Nokia 6125, er at den til tross for gode funksjoner har en svært hyggelig pris. Med en utsalgspris på under 2000 kroner, er dette en mobiltelefon man kan ta seg råd til både med og uten subsidier.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen