Nokia for skatere

Det blir stadig mer populært blant mobilprodusentene å inngå designeravtaler med klesprodusenter. Sist ut er Nokia, som nå skal selge en ekslusiv utgave av musikktelefonen 3250 i samarbeid med WESC, som blant annet lager skate- og fritidsklær.

Nokia 3250 WESC Limited Edition skal kun produseres i 500 eksemplarer. WESC skal stå for designet av modellen.

Hvis du får kloa i et eksemplar av spesialutgaven av 3250, er det ikke bare en eksklusiv mobiltelefon du får mellom hendene. Med telefonen følger det også med en rekke ekstrautstyr, noe mer nyttig enn annet. Du får blant annet et minnekort med en digital utgave av WESCs reiseguide, hvor skuespillerne Jason Lee og Petter Stormare, samt en New York-DJ, gir deg råd og tips om de beste hurtigmatstedene i verden. Videre får du med en lomme til å ha passet ditt i, en reiseguide, en øyemaske og hodetelefoner fra Sennheiser. Og sist men ikke minst, får du et ekstrahjul til rullebrett fra Stereo Skateboards.

Som om ikke det var nok, vil telefonen også komme med 40 forhåndslastede sanger under panseret. 3250 WESC Limited Edition har også de vanlige funksjonene vi finner hos originalmodellen, som for eksempel 2 megapikslers kamera og støtte for blåtann. Vi du vite mer om 3250, kan du lese om telefonen i artikkelen "Xpress-musikk fra Nokia".

WESC-utgaven av 3250 vil komme i salg i Norge fra 31. mars. Den vil imidlertid kun være tilgjengelig i tre butikker i Norge. På nettsidene til telefonen kan du se hvilke butikker den skal selges i, samt lese mer om telefonen selv og tilbehøret.

(Kilde: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen