Nokia får drahjelp av Sony BMG

"It comes with music" er Nokias slagord for musikktjenesten sin, og det innebærer at hele Sony BMGs katalog vil bli tilgjengelig for Nokias brukere.

- Sony BMG er en av verdens ledende musikkselskaper, og vårt samarbeid med dem betyr at vi kan tilby en enorm mengde fantastisk musikk fra både internasjonale og lokale artister via Comes With Music. Det er flott å ha de om bord når vi nå beveger oss nærmere å bringe vår ubegrensede musikktjeneste til markedet.Nokia Comes With Music er en innovativ tjeneste som ikke bare lar folk oppdage og nyte musikk, men som også utvider generell forretningsdrift og omsetning til fordel for både artister, plateselskaper og rettighetsholdere, sier Christophe Joyau, ansvarlig for tjenester i Nokia Skandinavia i en pressemelding.

Et år med musikk
Alle som kjøper en av telefonene som kommer med tjenesten vil ha ubregrenset tilgang til Sony BMGs katalog i et helt år, deretter blir det betalingsbasert. Man beholder imidlertid alle låter man allerede har lastet ned, og skulle man bytte til en annen telefon med tilsvarende støtte, vil man har mulighet til å overføre all musikk til den nye mobilen.

- Vi tror denne forretningsmodellen vil oppmuntre brukere til å samle en rekke materiell, utvide sine musikalske preferanser og lytte til mer musikk enn noen gang tidligere. I prosessen tror vi at det vil gi nye muligheter til artister i alle sjangre, og generelt øke etterspørselen etter musikk, sier Thomas Hesse, President for Global Digital Business i Sony BMG

Comes with Music vil være tilgjengelig i andre halvdel av 2008.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen