Nokia E75 i butikkhylla

Nokia E75 i butikkhylla

Du husker kanskje Nokias slagvåpen av en mobil, ved navn E90 Communicator? Nokia E75 er arvtageren, men den er mindre og slankere, samt at den har et uttrekkbart QWERTY-tastatur. Dette er den første mobilen som leveres med Nokia Messaging – en ny og forbedret løsning for e-post.
Med Nokia Messaging får du tilgang til Yahoo Mail, Gmail og Windows Live Hotmail, i tillegg til Nokias profesjonelle e-postklienter, Mail for Exchange og IBM Lotus Notes Traveler. Nokia Messaging støtter de fleste vanlige e-postfunksjoner vi kjenner fra PC, som utvidbar visning, ett klikks svarfunksjon og støtte for undermapper og HTML. I tillegg får du oppgraderte funksjoner for administrasjon av personlig informasjon, inkludert å opprette- og svare på møteinnkallinger, samt å søke opp kontakter i adresseboka.
Nokia E75 har foruten QWERTY-tastatur, en skjerm på 2,4 tommer, et 3,2-megapikselkamera, GPS, støtte for 16 GB minnekort, og støtte for turbo-3G. Operativsystemet er Symbian Series 60. Nokia E75 er nå tilgjengelig i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen