Nokia E65

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nokia E65 er en svært vellykket arbeidstelefon som byr på det meste du trenger i hverdagen.

Tastene er gode, men ligger kanskje litt vel tett dersom du har store fingre.

Telefonens TFT-skjerm har et skarpt og fint bilde, og oppløsningen er høy nok til at du kan vise mye informasjon uten at det ser rotete ut.

Menyene er Nokias Series 60 3rd Edition. Dette menysystemet tar litt tid å venne seg til, men når du først har lært deg oppsettet er det svært brukervennlig, og kan skreddersys etter behov.

Også på trådløsfronten leverer E65 en bra pakke. Du har firebånds GSM-støtte, slik at telefonen kan brukes i alle GSM-nett i verden. Du har også støtte for både GPRS, EDGE og 3G, slik at du vil kunne få høyest mulig hastighet når du surfer på nettet , samme hvor du befinner deg i Norge. Du kan også surfe på nettet eller bruke IP-telefoni via wi-fi-støtten.

Noen vil nok stusse litt over at E65 ikke har fått den nyeste blåtannversjonen, men en eldre standard med tregere overføringshastighet. Du vil imidlertid ikke merke noen forskjell med mindre du overfører store filer til og fra mobiltelefonen, eller skal surfe på nettet via blåtann

Telefonens lagringskapasitet på 50 MB holder ikke så veldig lenge dersom du får mye e-post med vedlegg eller vil ha mye multimedieinnhold. Vil du ha større minne må du investere i et microSD-kort.

E65 leverer nyttefunksjoner i bøtter og spann. Programmet Team Suite lar deg sortere kolleger og venner, og åpner for å sende ut massemeldinger og starte konferansesamtaler innenfor utvalgte forhåndslagrede omgangskretser, i tillegg til å by på gode søkemuligheter. Dette er en særdeles godt sammensydd løsning for de som synes det er slitsomt å skille jobb og privatliv.

Du finner ellers det meste du måtte ønske av nytteprogrammer, og sammen med "aktivt skrivebord"-funksjonen har du alltid rask tilgang til verktøy du bruker ofte.

Kameraet i E65 har en oppløsning på 2 megapiksler, noe som er gjennomsnittlig i dag. Du bør imidlertid være obs på at bildekvaliteten ikke er mye å skryte av.

Alt i alt kan vi trygt anbefale E65 til de som er ute etter en skikkelig arbeidstelefon. Her får du gode organiseringsmuligheter, en drøss av funksjoner og det aller meste du trenger av trådløs teknologi. Alt pakket inn i et kompakt og stilrent og funksjonelt design.

Dersom du synes telefonen er fristende, men ønsker deg fullt tastatur, bør du kikke på Nokia E61. Vil du i tillegg ha trykkfølsom skjerm kan du se nærmere på Sony Ericssons M600i.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen