Dette kan være Nokias neste E-stikk.
Dette kan være Nokias neste E-stikk. (Foto: Ukjent)

Nokia E63 titter frem

Om de siste dagers rykter stemmer, vil Nokia komme med en ny E-serietelefon i ikke så alt for fjern fremtid. Telefonen, som går under navnet E63, både ligner og langt på vei tilsvarer Nokias E71, men skal være noe enklere. Det kan tyde på at vi har en billig fulltastaturstelefon i vente.

Har det meste

Ifølge spesifikasjonslisten som følger med ryktebildene, skal telefonen ha både Wi-fi, Edge og super-3G på plass. Telefonen har selvsagt også Bluetooth, sammen med Symbian S60 og skjerm med oppløsning på 240 x 320 punkter.

Om vi skal ta de oppgitte spesifikasjonene for god fisk vil E63 også ha 3,5 mm minijack-utgang, egen håndfri-utgang og minnekortplass for Micro-SD-kort. Dermed kan det bli duket for at E63 blir et alternativ for de som ønsker å kombinere profftelefon med moro, uten å fire sterkt på kravene.

Billigere?

Det oppgis imidlertid at kameraet trolig kun kan ta bilder i oppløsning på to megapiksler, og at telefonen kommer utelukkende ikledd plast. Det eneste som skiller E63 ut til fordel for E71 er at E63 har et fotolys du kan bruke som lommelykt. Ellers skal E63 også være tykkere i fasong enn E71.

Når E63 skal komme eller hva prisen skal være er usikkert.

(Kilder: Boygeniusreport.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen