Nokia E61i er "bekreftet"

(Denne utstillingsmodellen selges på nettet)
(Denne utstillingsmodellen av E61i selges på nettet)

For litt over to måneder siden dukket det opp bilder av det som tilsynelatende er Nokia E61i, som skal være en oppgradert versjon av produsentens businesstelefon E61. Nokia har ikke bekreftet modellen selv, men den skal ifølge Mobilewhack.com være godkjent av det amerikanske teletilsynet (FCC), noe som er en god bekreftelse i seg selv.

Det er tydeligvis ikke alle butikker som er interessert i å vente til Nokias offisielle lansering. På nettstedet Cellular Nationwide Network kan du nemlig kjøpe en utstillingsmodell, altså en falsk plastutgave av telefonen. Denne ser identisk ut med de tidligere ryktebildene av telefonen.

Mye gammelt, noe nytt
E61i ligner mye på E61, både på innsiden og utsiden. Et par vesentlige forandringer er imidlertid på plass.

E61i skal i motsetning til forgjengeren by på et kamera. Oppløsningen på bildene er begrenset til to megapiksler, noe som ikke er allverdens, men vi snakker tross alt om en forretningstelefon, der andre egenskaper er viktigere.

Det ser også ut til at Nokia har kvittet seg med styrepinnen, og heller fått på plass en fem-veis navigasjonstast. I tillegg er E61i slankere enn forgjengeren.

Ellers skal E61i ha den samme 320 x 240 pikslers skjermen som E61, noe som gir en god oversikt over det du måtte føle for å drive med. Støtte for microSD-kort er fremdeles på plass, og du skal kunne surfe på nettet med wi-fi. Operativsystemet blir Symbian OS, mest sannsynlig med Series 60 3rd Edition-grensesnitt.

Det skal understrekes at ingenting er bekreftet av Nokia selv. Mye tyder imidlertid på at den oppgraderte forretningstelefonen vil se offentlighetens lys i løpet av 3GSM neste måned.

(Kilder: Cellular Nationwide Networko, Slashphone, Mobilewhack)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen