Nokia dropper 7700

Nokia kunne denne helgen røpe at den tidligere annonserte 7700 ikke vil sendes ut på markedet. Selskapet skylder på at de ikke føler det eksisterer et tilfredsstillende tilbud av innhold og tjenester for telefonen.

I virkeligheten spørs det om 7700 noensinne hadde noe særlig potensiale for salg i det hele tatt. Enheten var bemerkelsesverdig stor og klumpete, og ble allerede omtalt som 'tacoen' på folkemunne. Den måtte dessuten holdes på høykant mot øret når man ringte - i kjent N-Gage stil.

7700 skulle i utgangspunktet bli den første media-telefonen fra Nokia. Den var utstyrt med en trykkfølsom skjerm og mulighet for TV-mottak, og brukte det nye og tilpassede Series 90-grensesnittet for SymbianOS.

En annen nyhet i 7700 var såkalt 'Visual Radio'. Denne teknologien gjør det mulig å se spillelister og annen informasjon om radiokanaler man lytter til. Ifølge Nokias skal denne teknologien istedet dukke opp i en ny, og hittil uannonsert telefon som skal ut på markedet innen slutten av 2004.

En Nokia med trykkfølsom skjerm må vi vente lenger på. Selskapet planlegger nemlig ikke en ny Series 90-modell ut på markedet før i 2005.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen