Nokia "Comes With Music" i april

Nokia har ikke satt noen ofisiell dato for når denne tjenesten kommer i Norge. På spørsmål om dette får vi opplyst at Norge nå har fått Nokias musikkbutikk, og at det er normal prosedyre for Nokia å åpne musikkbutikken først, for så å følge opp med «Comes With Music».

- Men hvor lang tid tar det fra butikken åpner til «Comes With Music» er på plass? - Det kan jeg ikke si, svarer Nokias representant. - Men hvor lang tid tok det i de andre landene? - Jeg har ikke lov til å spekulere, men om jeg var deg ville spekulert på at den kommer i april, smiler Nokias representant – som ikke ønsker å bli sitert på denne uttalelsen.

Lovlig nedlasting
Nokia «Comes With Music» er en tjeneste som lar deg laste ned alt du måtte ønske av musikk i en periode på ett år uten at du må betale mer enn det telefonen koster. Musikken er DRM-beskyttet, men du kan fortsette å spille den også etter at nedlastingsperioden er omme. DRM-beskyttelsen medfører imidlertid at du ikke kan spille den på en hvilken som helst spiller

Den andre musikkmobilen som ble presentert i dag, X3, har ikke denne løsningen og kan derfor selges i Norge så snart en er klar fra fabrikk.

Her kan du lese mer om X6, X3 og den nye N97 mini.


 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen