Nokia "Comes With Music" i april

Nokia har ikke satt noen ofisiell dato for når denne tjenesten kommer i Norge. På spørsmål om dette får vi opplyst at Norge nå har fått Nokias musikkbutikk, og at det er normal prosedyre for Nokia å åpne musikkbutikken først, for så å følge opp med «Comes With Music».

- Men hvor lang tid tar det fra butikken åpner til «Comes With Music» er på plass? - Det kan jeg ikke si, svarer Nokias representant. - Men hvor lang tid tok det i de andre landene? - Jeg har ikke lov til å spekulere, men om jeg var deg ville spekulert på at den kommer i april, smiler Nokias representant – som ikke ønsker å bli sitert på denne uttalelsen.

Lovlig nedlasting
Nokia «Comes With Music» er en tjeneste som lar deg laste ned alt du måtte ønske av musikk i en periode på ett år uten at du må betale mer enn det telefonen koster. Musikken er DRM-beskyttet, men du kan fortsette å spille den også etter at nedlastingsperioden er omme. DRM-beskyttelsen medfører imidlertid at du ikke kan spille den på en hvilken som helst spiller

Den andre musikkmobilen som ble presentert i dag, X3, har ikke denne løsningen og kan derfor selges i Norge så snart en er klar fra fabrikk.

Her kan du lese mer om X6, X3 og den nye N97 mini.


 

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen