Nokia bekrefter gammel myte

Nokia bekrefter gammel myte

Simultankapasitet eller evnen til å gjøre flere ting samtidig, er en stadig økende nødvendighet i dagens samfunn. En nordisk undersøkelse utført av Nokia viser at kvinner er flinkere enn menn til å gjøre flere ting samtidig. I alle fall gjør de dette oftere.

Av hele 5000 deltakere, hevdet 79 prosent at de pleide å gjøre flere ting samtidig. "Bare" 74 prosent av finnene hevdet det samme, og ble dermed det minst stressede landet i Norden.  Til Nokias glede mente hele 80 prosent av de spurte at mobiltelefoner gjør det lettere for dem å ha en positiv balanse mellom jobb og privatliv. 63 prosent mente at mobiltelefonene gjorde dem mer produktive mens 74 prosent mente mobilen gjorde det enklere å gjøre flere ting samtidig.

Les mer:

-
Hun må ha det
- Damenes neste kameramobil
- Musikk i kjempevekst

Sengeaktiviteter er morsomst
Selv om majoriteten av deltakerne hevdet at de kan gjøre mer enn en ting mens de snakker i mobilen, sa 48 prosent at selve samtalen var hovedfokuset. Det morsomste man kunne gjøre mens man snakket i mobiltelefonen er å ligge i sengen, uten at noen deltakere ville gå inn på detaljer.

Ifølge undersøkelsen, hjelper mobiltelefonen til med å gjøre oss mer produktive. 62 prosent av deltakerne gjør to eller tre aktiviteter mens de snakker i mobiltelefonen, inkludert internettsurfing og innkjøp. 75 prosent av kvinner sier de tilbereder mat og 50 prosent sminker seg mens de bruker mobiltelefonen.

Det å gjøre flere ting samtidig, kan føre til flere festlige situasjoner. 47 prosent av deltakere indikerte at de har sendt en romantisk eller kontroversiell tekstmelding til feil person.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen