Nokia avslørte N96-spesifikasjoner

Ryktene om flaggskipet Nokia N96 har gått som en farsott på nettet i lang tid. Den er enda ikke offisielt lansert, men det bryr tydeligvis ikke den tyske avdelingen av selskapet seg nevneverdig om. De har i hvert fall lagt ut det som kan virke som de fulle spesifikasjonene til mobilen på nettsidene sine.

16 gigabyte minne

Det er mye som minner om Nokia N95 med den nye mobilen. Den har HSDPA og WLAN-støtte, i tillegg til GPS og et fem megapiksel kamera. Lagringskapasiteten er imidlertid øket ganske betraktelig. Det innebygde minne skal være på hele 16 gigabyte, men det er også mulig å øke dette via støtten for microSD-minnekort. Sistnevnte har vært en litt plagsom utelatelse på suksessmodellen N95, så det er tydelig at Nokia har tatt kritikken til seg.

Andre nyheter er muligheten til å bruke blitsen samtidig som man tar opp video, støtte for Flash Lite 3 i nettleseren, DVB-H, microUSB-tilkobling og 950 mAh-batteri. Den kommende toppmodellen til Nokia kommer også med en 2,8 tommer stor skjerm med QVGA-oppløsning (320 x 240 punkter). Operativsystemet er Symbian Series 60 3rd Edition, Feature Pack 2.

Nokia N96 skal være både lenger og bredere enn N95, men den skal på sin side være litt tynnere enn forløperen.

Flere regner nå med at Nokia vil lansere denne telefonen på 3GSM World Congress neste uke. Mobilen.no er selvsagt på plass og vil rapportere tilbake om denne faktisk dukker opp og alle de andre spennende nyhetene som skjer i Barcelona.

Les også:

- Se bilder av Nokia N96
- Nokias perfekte touchscreen
- Nå kommer mobilen som knuser N95

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen