Nokia 8800 Sirocco Edition

Det er to grunner til å kjøpe Nokia 8800 Sirocco Edition. Den første grunnen er at du synes telefonen ser lekker ut, og at du vil ha en telefon med uslåelig kvalitetsfølelse. Den andre grunnen er at du vil vise deg frem og fortelle omverdenen at du har råd til å kjøpe en telefon til nærmere ti laken.

Bortsett fra dette er det få grunner til å gå til anskaffelse av en 8800 Sirocco Edition. Det er nemlig godt med telefoner som både er mer brukervennlige og har flere funksjoner enn Siroccoen - til en tredjedel av prisen.

En telefon som så til de grader er basert på et lekkert utseende, uten at det som ligger under det stålbelagte panseret står i stil, kan fort bli oppfattet som litt harry. Vi tar neppe munnen for full hvis vi tipper at dette blir en populær telefon blant spradebasser som liker å kjøre BMW og vise seg frem.

I velstands-Norge anno 2006 er kan du også lure på om 8800 Sirocco Edition faktisk er dyr nok til å bli virkelig ekslusiv. Skal du ha en telefon som mannen i gata ikke har råd til, bør du heller vurdere en Vertu.

Tastesettet til 8800SE oppleves som kronglete å bruke, og du er nødt til å ta neglene i bruk for å bla i menyene. Skjermen er i minste laget, selv om den til gjengjeld gir et skarpt skjermbilde.

Batteriet er på sin side direkte dårlig. Selv med moderat bruk må du lade telefonen hver natt. Det hjelper riktignok noe at det følger med bordlader og et ekstra batteri i pakken.

Sirocco mangler plass til minnekort, slik at den i praksis er uaktuell som mp3-spiller. Og når radioen er i mono, skjønner du at dette ikke er noen musikktelefon.

Er du ute etter en telefon som gir mye for pengene, er dette feil telefon. Hvis prisen ikke spiller noen rolle, du er lei av knirkete plastikk-telefoner og vil ha en mobiltelefon som oser kostbar kvalitet, er allikevel Nokia 8800 Sirocco Edition det beste alternativet.

Nokia 8800 Sirocco med abonnement

Nokia 8800 Sirocco

Nokia 8800 Sirocco med abonnement

Nokia 8800 Sirocco

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen