Nokia 8800 i gull

Mobilprodusentene har latt det gå sport i å lansere eksklusive spesialutgaver av mange mobiltelefoner, og Nokia er intet unntak. Nå er det atter en gang finnenes 8800 som har fått seg en overhaling og ny prislapp.

Denne gangen er det gullgraverne som skal sjarmeres av 8800, som nå lanseres med et deksel i ekte gull. Men om alle gullgravere har råd til spesialmodellen av 8800, er et annet spørsmål. Telefonen selges i følge Slashphone for to tusen dollar, eller omtrent 12 300 kroner.

Dette er ikke første gang Nokia har laget 8800-modeller for spesielt interesserte eller spesielt rike, alt ettersom. I fjor lanserte selskapet en spesialutgave av 8800 i stål, som kostet 6 000 kroner. Det samme året ble en rekke graverte spesialutgaver auksjonert bort via eBay, til inntekt for Make a whish-fondet. Og så sent som i år kom 8800 ut i en Aston Martin-utgave for bilfrelste. Denne kostet 10 000 kroner.

Det er foreløpig lite som tyder på at vi vil få se Nokias gullbelagte telefon i butikkene her i Norge. Foreløpig er det tilsynelatende kun én butikk som selger telefonen, nemlig thailandske Siamphone.

Vil du se nærmere på den originale utgaven av Nokias 8800, kan du ta en titt på vår test av telefonen, eller finne billigste forhandler i prisguiden.

(Kilde: Slashphone, Textually, Siamphone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen