Nokia 7260 avslørt

 
Bildene er hentet fra mobil.cz
(Klikk for større bilder)

Nettstedet Mobil.cz lekket i dag tre bilder av det som skal være Nokias nye kameratelefon 7260. Telefonen har vært diskutert lenge rundt om på nettet, men det er først i dag at bilder av telefonen ser dagens lys. Og den minner mistenkelig mye om en viss annen modell fra Nokia

Ifølge nettstedet er det ikke snakk om noen killertelefon, men heller et supplement til Nokias velkjente Series 40-serie. Blant spesifikasjonene finner vi en skjermoppløsning på lusne 128x128 punkter, som ikke akkurat tvinger frem gledeshylene. Fargedybden på 65.000 farger er litt mer med i tiden og det er derfor ikke nødvendig å avskrive telefonen helt.


Bildet er hentet fra mobil.cz
(Klikk for større bilde)

Annet medfølgende er infrarød, trippelbånd og GPRS. Det skal også være støtte for EDGE, noe som manglet i 7610, og skulle man ha store forventninger til akkurat denne teknologien er kanskje ikke 7260 helt utelukket.

Kameraet har en oppløsning på 640x480 punkter i hvert bilde. Dette er ikke i nærheten av hva "storebror" 7610 kan by på, men skulle holde hvis telefonen er lavt priset. Siden også minnekort og Blåtann ser ut til å være fraværende, kan det være en budsjettversjon av Nokia 7610 som er betydelig dårligere utstyrt.

Når 7260 eventuelt blir bekreftet av Nokia er usikkert, og vi understreker derfor at spesifikasjonene kun er rykter og antagelser.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen