Test

Nokia 6610i

Design og kvalitet  - 

Nokia 6610 ble i sin tid en veldig populær telefon, blant annet på grunn av sitt enkle utseende og beskjedne dimensjoner. Nokia har nok hatt dette i bakhodet når de har laget 6610i, som er nesten identisk med forgjengen.

Den eneste åpenlyse forskjellen på de to telefonene er at 6610i har en kameralinse på baksiden. Denne gjør imidlertid ikke særlig utslag på størrelsen. Med sine 87 gram veier 6610i nemlig ikke mer enn tre knappe gram mer enn forgjengeren. Dimensjonene er også de samme.

Kameralinsen ligger forøvrig godt beskyttet under et vindu i bakdekslet til telefonen, slik at man ikke trenger å bekymre seg for å ødelegge denne mens telefonen ligger i lommen.

Tastene til telefonen er både responsive og behagelige å bruke. Til tross for telefonens beskjedne størrelse har Nokia greid å lage tastene store og gode, slik at man ikke bommer når man skriver meldinger og lignende.

6610i ligger godt i hånden og er fri for knirking og andre ulyder. I tillegg har den ikke det typiske plastikk-utseendet som dessverre ofte preger telefoner med samme størrelse som denne.

På venstresiden av telefonen finner man eksterne volumkontroller, slik at man lett kan justere lydnivået under samtaler. Dette er en funksjon som virkelig savnes når den ikke er tilstede.

Bakdekselet til telefonen er veldig kronglete å ta av, men med litt øvelse så greier man det. De fleste har uansett ikke for vane å ta av bakdekselet i tide og utide, så noe minuspoeng for dette gis ikke.

Nokia 6610i er alt i alt en pen telefon, som ikke imponerer med nye løsninger eller uvanlige sprell. Dette er et konsept som fungerer, noe vi har sett på det massive salget Nokia tidligere har hatt av de andre telefonene sine som har samme formfaktor som 6610i.

Nokia 6610i med abonnement

Nokia 6610i

Nokia 6610i med abonnement   Les mer »

Nokia 6610i   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen