Nokia 6280 gikk opp i røyk

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Nokia 6280 (Bilde: Nokia)
Nokia 6280 (Bilde: Nokia)

Siden Nokia skyvemodellen 6280 kom i salg i fjor, har mange hatt problemer med telefonen. Og nå har enda en 6280-eier opplevd at telefonen gikk i stykker.

"I stykker" betyr i dette tilfellet opp i røyk. Eieren fikk filmet hele seansen. På videofilmen kan du se telefonen ligge på et bord mens det kommer freselyder og røyk opp av den.

(Bilde: Mobile Today)
(Bilde: Mobile Today)

I følge Engadget Mobile, begynte mobiltelefonen å ryke bare få timer etter at den ble slått på for første gang. Det samme nettstedet melder også at Nokia angivelig skal være på saken allerede.

På nettsidene til Mobile Today kan du se videoen av det rykende 6280-eksemplaret.

Flere feil
Dette er som sagt langt i fra første gangen et eksemplar av Nokias 6280 har fått problemer. I august i fjor kunne vi melde at flere tusen nordmenn har opplevd at skjermen på 6280 plutselig går i svart, for så å aldri våkne til liv igjen.

Allerede før klagestormen fra norske 6280-brukere, trakk Nokia alle eksemplarer av telefonen fra danske og nederlandske butikker. Den gangen skal det ha dreid seg om en feil i telefonenes programvare. Resultatet av feilen var at mange opplevde problemer med "samtale venter"-funksjonen.

(Kilder: Mobile, The Inquirer, Engadget Mobile)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen