Nokia 6136 kutter kostnadene

Tidligere i dag presenterte Nokias toppsjef Jorma Ollila hva Nokia har å by på i året som kommer. Det desidert mest spennende er Nokia 6136.

Nokia 6136 er en såkalt UMA-telefon (Unlicensed Mobile Access), og kan omtales som en fremtidens mobiltelefon. Med sømløst skifte mellom WLAN og det vanlige GSM-mobilnettet vil både tilgjengeligheten og prisen bli svært mye bedre for oss forbrukere.

Utendørs vil du fortsatt ringe med det tradisjonelle mobilnettet, men innendørs bytter telefonen automatisk over til å ringe via WLAN, noe som både blir billigere og bedre for deg.

Funksjonsrik
Til forskjell fra Skype-mobilen vi så på CES tidligere i år, har Nokia 6136 langt mer å by på enn bare telefoni.

Med 1,3 megapikselkamera, MP3-spiller, radio og støtte for minnekort er det ingen tvil om at Nokia 6136 har potensiale til å bli en svært populær mobiltelefon.

Den lille foldemobilen har dobbel fargeskjerm, høyttaler og en rekke meldingsfunksjoner som MMS, e-post, trykk og snakk og Nokias ekspress-lydmeldinger.

- Nokia 6136 demonstrerer den utfyllende effekten mobil- og IP-baserte nettverk har på hverandre. Ved å implementere UMA-teknologi i denne enheten, kombineres den verdensomspennende GSM-dekningen med overlegen innendørs WLAN-dekning, sier Andreas Lundin, produktmarkedssjef i Nokia Skandinavia i en pressemelding.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen