Nokia 5500 i Arctic Challenge-utgave

Nokia 5500 i Arctic Challenge-utgave

26.februar til 3. mars arrangeres The Arctic Challenge på Midtstuen i Oslo. Esken består av en spesialutgave av Nokia 5500 Sport, en egen høyttaler, minnekort med musikk, en snowboard-DVD med Håkonsen i hovedrollen og et par unike Oakley-skibriller som er designet av den norske snowboardlegenden. Kun 75 esker vil bli solgt på det norske markedet, heter det i en pressemelding fra Nokia.

Tradisjonen tro har Terje Håkonsen samlet verdens mest anerkjente snowboardkjørere i Norge. Det skal konkurreres i en gigantisk quarterpipe og tilløpet er mye lengre en tidligere. Målet til arrangøren er at noen skal hoppe høyere enn 10 meter. Verdensrekorden er i dag 9,3 meter.

- Nokia er hovedsponsor av The Arctic Challenge og dette har blitt en viktig arena for oss. Vi ønsker å markere vårt engasjement med et prestisjeprodukt i tett samarbeid med Terje Håkonsen og Oakley. Innholdet i denne esken er svært eksklusivt og vi forventer at interessen vil bli stor i Norge, sier Per Kristian Wang i Nokia Norge

Spesialutgave av Nokia 5500 Sport Music Edition 
Nokia 5500 Sport Music Edition har blant annet et 3D-akselererometer som måler sportsprestasjoner og gir øyeblikkelig tilbakemelding når du trykker på skjermen. Telefonen leser også opp tekstmeldinger slik at det blir enklere å holde seg i aktivitet. 

Utgaven av Nokia 5500 Sport Music Edition som følger med esken har i tillegg fått lagt inn egne videoer fra tidligere ”Arctic Challenge”-arrangementer. Det følger også med et minnekort med musikk og Nokia MD-3 stereo høyttaler, heter det i pressemeldingen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen