Nokia + MTV = sant

Den varslede musikkbølgen er for lengst kommet til mobiltelefonen, og både operatører og produsenter har i lang tid snakket om fremtidens muligheter til å kunne laste musikk rett ned til telefonen. I dag inngikk Nokia og musikkanalen MTV et historisk samarbeid der de to selskapene fremover skal tilby musikk, video og mobil-TV til mobiltelefoner.

Samarbeidet har sine grunner. Nokia har god kjennskap til mobiltelefoner og MTV god kjennskap til unges medievaner, og i et gryende marked for multimedia på mobiltelefonen trenger begge hverandre for å kunne hevde seg i konkurransen mot andre aktører.

– Mobiltelefonen blir et stadig viktigere verktøy i unges liv. Ikke bare som kommunikasjonsverktøy, men også som underholdningsenhet for musikk, film og tv, sier Tobias Mannheimer, sjef for forretningsutvikling i MTV Networks Nordic.

I første omgang vil ikke samarbeidet ha store konsekvenser for mobilbrukere. Men i fremtiden håper MTV og Nokia å kunne utvikle flere tjenester, blant annet er flørting og direkte musikknedlasting en prioritering fra Nokias side.

Slipper en ny versjon av N70
I forbindelse med dagens kunngjørelse valgte Nokia også å lansere en egen versjon av sin 3G-telefon N70. Nokia N70 MTV Limited Edition skal komme med en hel del MTV-innhold, og vil dukke opp i slutten av mai. Omtrent samtidig vil mobilbrukere kunne begynne å bruke MTVs nye musikktjeneste på nett. Eiere av N70 MTV Edition vil i tillegg til telefonen også få et album gratis med i prisen.

(Kilder: Nokia, MTV)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen