Nokia vurderer Windows-nettbrett
(Bilde: Nokia)

Nokia vurderer Windows-nettbrett

– Vi har ikke annonsert noe ennå, men dette er noe vi helt klart ser på, sier Stephen Elop.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det har lenge versert rykter om et Nokia-nettbrett, og rett før jul hevdet Digitimes at et slikt nettbrett antagelig vil bli lansert på Mobile World Congress i slutten av februar i år. Men allerede før sommeren i fjor gikk Nokias designsjef Marko Ahtisaari ut i et intervju og fortalte at Nokia jobbet med et nettbrett – uten at det noen gang kom noen offisiell bekreftelse fra toppledelsen i Nokia.

Nå har imidlertid Nokias toppsjef Stephen Elop under et pressearrangement i Sydney i Australia gått ut med mer informasjon om de mulige planene. Det forteller Android Authority

– Vi har ikke annonsert noen nettbrett ennå, men dette er noe vi helt klart ser på. Vi studerer markedet veldig nøye nå som Microsoft har introdusert Surface-nettbrettet, så vi prøver å lære av det og forstå hva som vil være den rette måten for oss å delta i dette på, og når vi skal gjøre det, sa Elop.

Utelukker ikke Android

Elop forteller at de vurderer alle alternativer, både Android og Windows. Men det er Windows-plattformen som lokker mest.

– Når du tenker på Lumia 920, som kjører på Windows Phone-plattformen, det å ha et Windows-nettbrett eller -PC eller en Xbox, er noe som vil gi oss muligheten til å ha en ganske tett integrert brukeropplevelse. Vår fokus nå er først og fremst på Microsoft-siden, sa Elop.

Les også: Nokia endelig i pluss

(Kilde:  Android Authority)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen