Nokia-suksess i svart

Da Nokia 6280 kom på markedet ble den lovprist av både media og forbrukere, men utover sommeren har en rekke nye Nokia-eiere måttet ta kontakt med mobilforhandlerne sine. Gleden over ny telefon var nemlig ikke spesielt langvarig.

På grunn av en sjelden programvarefeil har flere tusen mobilkunder fått svarte skjermer i sommer. Ifølge forbruker.no gjorde feilen at telefonen skrudde seg av og gikk i svart. Deretter var mobiltelefonen ubrukelig.

- Vi har hatt en god del retur av denne modellen, sier salgssjef for telekommunikasjon i elektrokjeden Elkjøp Lars Petter Larssen til nettstedet.

Får ny mobil
Til tross for at Nokia ikke vil innrømme at de har hatt spesielle problemer med denne modellen, får kunder som har opplevd denne feilen en ny mobiltelefon dersom de henvender seg til forhandler.

Larssen forklarer at leverandøren fort fant feilen, og trakk tilbake de telefonene som ikke var solgt, og at alle som har opplevd dette problemet har fått en splitter ny telefon.

Nå er det imidlertid en stund siden problemet først oppsto, og de fleste feilleveringene har trolig allerede blitt byttet ut. Dersom du allikevel sitter på en Nokia 6280 som har svartnet for deg, er det altså ingen grunn til å fortvile.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen