(Bilde: nokia / YouTube)

Nokia har lansert sin største mobil

Lumia 625 er billig, stor og har 4G-tilkobling.

Etter noen bildelekkasjer på nett i går, tok Nokia endelig steget i dag og kunngjorde den nye budsjettmobilen Lumia 625. Til tross for sin rimelige prislapp, er Lumia 625 smarttelefonen med størst skjerm hittil fra den finske mobilprodusenten, og i tillegg kan den skilte med støtte for LTE (4G).

Operativsystemet er Windows Phone 8 og skjermen har en størrelse på 4,7 tommer. Oppløsningen er imidlertid på bare 480 x 800 piksler med en tetthet på 201 ppi. Man får altså det man betaler for.

Supersensitiv

Den veiledende prisen er på rundt 1800 kroner, og dermed er Lumia 625 Nokias billigste LTE-mobil hittil. På innsiden finner vi ellers en 1,2 GHz Snapdragon S4-prosessor, 512 MB RAM, 8 GB internminne, 5 megapikslers hovedkamera og et batteri på 2000 mAh.

Lumia 625 har i tillegg det Nokia hevder er «supersensitive» berøringsegenskaper, og det betyr blant annet at du kan navigere deg rundt på skjermen mens du har på deg hansker.

Den rimelige smarttelefonen dukker opp i fargene oransj, grønn, gul, hvit og svart, og lanseres på markedet i løpet av tredje kvartal.

Finnene er aktive i sommer:
Nokia lanserer toppmodellen Lumia 1020 »

(Kilder: Nokia via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen