"Ja, den er tynn. Tynnere enn en blyant!", skryter han i reklamevideoen, før  han oppdager at han egentlig vil ha et nettbrett med tastatur.
Teknofil
"Ja, den er tynn. Tynnere enn en blyant!", skryter han i reklamevideoen, før han oppdager at han egentlig vil ha et nettbrett med tastatur. (Bilde: Nokia)

Nokia gjør narr av iPad i ny reklame

Lumia 2520 har noe Apples nettbrett ikke har, ifølge Nokia.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi visste allerede at Nokia er glade i å gjøre narr av iPhone hver gang de slipper en ny telefon. Nå har selskapet også sluppet et nettbrett for første gang, og kanskje ikke så overraskende sikter de seg nok en gang inn på Apple for å promotere sitt eget produkt.

Flau over iPad

I sin nye Lumia 2520-reklame får vi se en ung mann som snakker om sitt nye nettbrett, som utifra beskrivelsene er Apples nye iPad Air. Han sier han er glad i nettbrettet og poengterer blant annet at den er tynnere enn en blyant, men det er en del ting han ikke liker.

I reklamen ser vi blant annet hvor flaut han synes det er å måtte dra fram datamaskinen sin når nettbrettet går tom for strøm, eller å måtte skrive på datamaskinen fordi nettbrettet ikke har et tastatur. 

Slike problemer har ikke Lumia 2520, skal vi tro Nokia. Dette nettbrettet kommer tross alt med et deksel med innebygd tastatur, og ifølge mange anmeldelser har Lumia 2520 strålende batteritid med sitt store 8000 mAh-batteri.

Sjekk reklamesnutten under: 

Mange anmeldere er enig med Nokia: 
—  Lumia 2520 byr på mer for pengene enn iPad »

(Kilde: Pocket Lint)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen