Nok en Barcelona-nedtur

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Dette er Motorola ZN300, skal vi tro ryktene.
Dette er Motorola ZN300, skal vi tro ryktene.

Det kom kanskje som en overraskelse for noen at Motorola ikke lanserte det dugg på Mobile World Congress denne uken. I desember lakk det nemlig ut en rekke spennende bilder av kommende modeller.

Ifølge bloggen The Boy Genius Report var Motorola tilstede med en egen stand, men det eneste de hadde med seg av nyheter var en diamantdekket utgave av modellen Aura. Denne skal lages i 50 eksemplarer.

Latterlig i 2008, trist i 2009

Dette er en flau reprise av selskapets lansering på Mobile World Congress i fjor. Da ble Motorolas lansering kalt "latterlig". Det går kanskje ikke an å kalle lanseringen i år latterlig da det jo ikke var noen lansering, men trist kan vi kanskje påstå at det er.

Dette er uansett et tegn som viser hvor mye selskapet sliter. Mobile World Congress er verdens største handelsmesse for mobilbransjen, og lanseringer her er nesten en selvfølge for enhver større mobilprodusent.

Lekker nye modeller

Det kan imidlertid se ut til at Motorola har ett og annet i ermet. Det lekket for eksempel nylig ut et pressefoto av den kommende modellen ZN300, som skal være en pen skyvetelefon med tungt fokus på kamera.

I tillegg har selskapet sagt at de satser på Android i år, så vi skal ikke se bort i fra at det kommer spennende Linux-mobiler fra den falne kjempen.

(Kilde: boygeniusreport.com, engadgetmobile.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen