Test

NoiseControl Magic Fleece

Nå som jeg har gjort litt av hvert for å minske støyen i maskinen min (noisekiller, annen harddisk, ny CPU-kjøler, viftestyring), er kassa relativt stille av seg. Men siden dette inngår i et større prosjekt der målet er å få maskinen så godt som lydløs uten bruk av vannkjøling, tok jeg steget fullt ut. På tide å vinterisolere kassa!

Isolere, ja! Det er noe jeg er meget spent på: blir temperaturen høyere inni der med så mye fleece inni? Enda viktigere - stoff inni PC'n. Blir det støv av det? Dersom du titter på "skadelig møkk" som jeg skrev tidligere, ser du at dette har vært noe problematisk for undertegnede tidligere...

Én ting er sikkert: disse mattene skapte forventninger til stille PC! Målene er 400 x 400 x 11 mm - elleve millimeter med kompakt fleece bør gi utslag. Mattene er bygd opp av to lag dempemateriale:

I midten ligger det et sjikt hvitt stoff. Jeg aner ikke hvilken misjon det skal ha, men gjetter på at det skal binde sammen de to lagene.

Vi har tre viktige spørsmål til disse mattene:

  • Er det hørbar forskjell på støyen før og etter montering? (Decibelnivå synes jeg er uinteressant - det er hva øret oppfatter som teller)
  • Har all fleece'n innvirkning på temperaturen?
  • Er de lette å montere?

Da er det bare å få svar på dem...

Vi takker Microplex for testobjektene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen