Test

Noise Killer

Noise Killer

Den lille boksen fra norske Geto Prod med det klingende navnet Noise Killer er en kjekk liten sak om du vil redusere støynivået på maskina di. Ved hjelp av en temperatursensor regulerer den spenningen til vifta i strømforsyninga di etter hvor varm luften omkring er. Det betyr at ved temperaturer fra 0 til 30 grader vil vifta gå på kun 5 volt og være tilnærmet lydløs. Når temperaturen stiger ytterligere vil den gradvis øke spenningen, helt til den når 12V ved rundt 50 grader.

Vi ønsker å takke Geto Prod for at vi fikk teste Noise Killer.

 

Montering

Vi monterte Noise Killer i et AOpen 300w power fra et HX08 kabinett. Dette poweret er ikke av de stilleste på markedet, selv om det allerede har en innebygget temperaturstyring til vifta. Den måtte vi selvfølgelig fjerne for å kunne montere Noise Killer. Det gjorde vi enkelt og greit ved å skru den løs og klippe av ledningene som går til strømforsyninga og vifta.

Original temperaturstyring merket med rødt

Neste steg var å skru fast de ledningene vi nettopp hadde klippet fra poweret til terminalene på Noise Killeren. På grunn av plassmangel måtte vi skjøte disse ledningene med en sukkerbit, men det varierer fra strømforsyning til strømforsyning. Deretter koblet vi + og - ledningene fra vifta til Noise Killeren, før vi så oss om etter en god plass å gjøre av den.

Noise Killer, klar til montering

For å fungere skikkelig bør nemlig Noise Killer stå med temperatur-føleren i luftsrømmen som går gjennom strømforsyninga. I vårt tilfelle var plasseringen meget enkel, skrudd fast på enden av den ene kjøleribba.

Ferdig montert. Temperatursensor merket med rødt

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen