Noextras blir billigere

Priskrigen mellom de norske mobiloperatørene er i full gang, og nå har også Noextras kastet seg inn i kampen. Slagmarken er nettstedet Telepriser.no, som er Post- og Teletilsynets oversikt over de norske teleoperatørenes priser.

I går kom meldingen om at Noextras, som lenge har ligget øverst på Telepriser.nos prisberegning, senker sine ringepriser til 75 øre per minutt. SMS-prisen på 40 øre forblir den samme.

Det er selskapet Mobyson, som også tilbyr mobiltjenester, som står bak Noextras mobilsatsing. Administrerende direktør i Mobyson Mobil, John Olve Andersen, opplyser til Amobil.no at den nye ringeprisen vil tre i kraft fra tirsdag neste uke.

- Vi skal være billigst og dette er et kraftig svar på konkurransen fra Telenor og NetCom, heter det i gårsdagens pressemelding fra Noextras.

Som alle andre operatører fremhever også Noextras at det viktigste er å gjøre det som er best for forbrukerne.

- Konkurransen er også viktig, og denne priskrigen bør være en god vekker for kontantkunder av Telenor og Netcom, sier Andersen til Amobil.no.

De siste dagene har det haglet med både beskyldninger og prisreduksjoner fra flere av de norske operatørene. Det hele begynte da Chess gikk til kontantkrig mot Telenor og Netcom i begynnelsen av uken.

Operatøren One Call var raskt på banen, og kritiserte Chess med fraser som at Chess "...prøver å få det norske folk til å tro at en millionær med Norges dyreste bil er ”folkets mobiloperatør"." Samtidig reduserte One Call sine egne ringepriser til 70 øre per minutt og 40 øre per SMS.

Til tross for Noextras prisredusering, vil One Calls kontantabonnement fortsatt være billigere å ringe med etter at de nye prisene trer i kraft til uken. Noextras sterkeste kort i priskrigen er etableringen. Hittil er Noextras den eneste operatøren i Norge som ikke krever etableringsavgift.

Men hvor langt er Noextras egentlig villig til å gå for å være billigst?

- Det ligger vel litt i navnet, gjør det ikke, spør Andersen med et smil. Vi får se hvordan det utvikler seg nå, men det er klart at vi kommer til å følge på vi, forsikrer han.

For å se hvilken operatør som er billigst for deg, kan du besøke Telepriser.no. Her kan du kalkulere hvor mye ditt månedlige forbruk ville kostet hos hver av de norske mobiloperatørene

(Kilder: Noextras, Computerworld, Telepriser)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen