NOD32 er klar for Linux

ESETs NOD32 kommer nå til linux-plattformen. Programvaren har vært under utvikling en tid, men kom seg i januar over som Release Candidate. De to utgavene som slippes nå er NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop og NOD32 Antivirus 4 for Linux.

– Sikkerhetstrusler mot Linuxmaskiner er reelle trusler mot hele virksomhetens nettverk, ved at dårlig sikkerhet på ett område gir dårligere helhetlig sikkerhet i hele virksomhetens IT-infrastruktur. Med den nye sikkerhetsløsningen for Linux beskytter ESET nå alle de store operativsystemene, og sørger med det for en oppdatert og helhetlig beskyttelse mot trusler rettet mot både Linux, Windows og Mac OS. Dette uttaler Christian Teien Sørensen, Norgessjef i Eurosecure.

NOD32 Antivirus 4 for Linux skal tilby en komplett beskyttelse mot både eksisterende og kommende trusler, uansett hvilke plattform de ble utviklet for.

– Om bare én av veiene inn i virksomhetens nettverk ikke er tilstrekkelig sikret, kan hele nettverket være sårbart. ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux beskytter Linuxmaskinene mot infisering av skadelig kode og virus, samtidig som den hindrer at den skadelige koden blir videresendt og infiserer også de andre maskiner og plattformer i og utenfor nettverket.

Nøkkelegenskaper:

  • Proaktiv beskyttelse
  • Minimalt systemfotavtrykk
  • Grafisk brukergrensesnitt
  • Kontroll av hvilke brukergrupper som har hvilke systemadganger
  • Administrasjon på tvers av alle plattformer
  • Kontroll av tilkoblede enheter

    (Kilde: Eurosecure)

Kommentarer (22)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen