Noctua viser frem prototyper

Hardware/Taipei: På våre vandringer i Taipei fant vi også Noctua. De hadde fått seg en vesentlig mer sentral plassering i år, men det gikk naturlig nok på bekostning av et mye høyere støynivå i form av skrikende kvinner over PA-anleggene. En prat med Jakob Dellinger fikk vi da likevel til, og han hadde mye å vise frem i form av prototyper.

Vi starter med en 120-millimeters U-Type Cooler, dette skal være neste generasjon med tårnkjølere med hele syv varmerør. Kjøleren har mulighet for to vifter og skal være kompatibel med høye minnemoduler. Denne kjøleren kommer også i en 92-millimeters versjon.

En annen variant er D-Type Cooler, denne skal følge tankegangen fra NH-D14, da bare i en litt mindre versjon. D-Type kommer for både 120- og 92-millimetersvifter. Modellene har henholdsvis fire og seks varmerør. I tillegg er det mulig med tre vifter på hver av dem.

Så kommer en noe mer spesiell lavprofilsvariant. Denne kan settes opp med en 120-millimeter på topp for mest mulig plass under kjøleren, en 80-millimeters under kjøleren for lavest mulig høyde eller en kombinasjon av begge to for best mulig kjøling. Kjøleren er designet for mini-ITX og små HTPC-er.

Sist, men ikke minst, en ny monsterkjøler i form av en liggende variant med doble NF-P14-vifter. På samme måte som den andre lavprofilskjøleren kan man også her kombinere vifter som man vil etter ønsket funksjonalitet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen