TEST: Noctua NH-U12P SE1366
Test

Noctua NH-U12P SE1366

Konklusjon

Noctua har med deres NH-U12P SE1366 nok en gang konstruert en soleklar testvinner. Ytelsen er eksepsjonell, kjøleren sitter meget godt på hovedkortet og det følger med mye nyttig tilbehør. Den store ulempen er derimot at all denne kraften kommer med et tilhørende høyt støynivå.

Med kjøleren tatt rett ut av boksen sklir den rett til toppen på våre teststatistikker. Ved både en belastning på 90 og 120 W ligger den to solide grader foran den tidligere lederen. Når vi kjører kjøleren på vårt standardiserte testoppsett for alle kjølere må NH-U12P se seg slått av én eneste kjøler, Thermalrights massive kobberenhet True Copper.

Under støytestene går det nok ikke like bra, kjøleren ender opp på den motsatte enden av skalaen. Med 40,5 dBA ved våre støymålinger ser vi oss ikke helt fornøyd. Du kan derimot lett justere ned dette nivået betraktelig ved å bruke en av de medfølgende spenningsregulatorene, eller rett og slett droppe en av de to viftene.

Noctua NH-U12P SE1366 koster i dag ganske nøyaktig 500 kroner, noe som betyr at du får veldig mye ytelse for pengene. Summen er riktig nok ikke spesielt lav, men sammenlignet med andre kjølere i samme prisklasse vil du definitivt få mye for pengene fra Noctua. Kjøleren har allerede god tilgjengelighet i norske butikkhyller.


+ Meget god ytelse!
+ Solid montering
+ Tilbehør
+ Garanti på 6 år


- Støynivå

Noctua NH-U12P

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen