Noctua med gratis oppgradering

Noctua lanserte for få dager siden den nye oppgraderingen i deres Secufirm2-serie. Dette er monteringsbrakettene Noctua benytter til alle sine kjølere, løsninger som er kjent for å være meget solide. Nå som den nye LGA1156-sokelene er på full fart inn i markedet, har NM-13 kommet på markedet. NM-13 er brakettene som passer til samtlige av Noctuas kjølere siden 2005.

Hvis du en gang siden 2005 har kjøpt en Noctua-kjøler, og nå vil gå til innkjøp av en ny Lynnfield-prosessor vil Noctua sende deg dette monteringssettet gratis.

Via denne linken kan du fylle ut et skjema, og Noctua sender deg monteringsdelene helt gratis. Det eneste du trenger er et bevis, i form av bilde eller faktura, på at du har kjøpt Noctuas kjøler samt et LGA1156-hovedkort eller prosessor. Hvis du ikke har tid til å vente på en slik sending, vil NM-13 også være tilgjengelig i butikker for en lav kostnad.

Settet vil også passe til sokkel LGA1366 samt LGA775.

Noctua følger dermed opp tradisjonen de startet i 2006 når AMD begynte med sin AM2-sokkel, samt da Intel lanserte LGA1366.

Kilde: Pressemelding

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen