NLE ønsker ikke pressedekning

Pressemelding:

- Som de antakelig tre største fotonettstedene i Norge, har vi et ansvar overfor leserne for å formidle nyheter og informasjon om hva som skjer på fotofronten i Norge og ellers i verden. Men i noen tilfeller byr dette på utfordringer som ikke alltid er lette løse, sier Erik Faarlund, redaktør for Akam.no

- Vi ønsker også å bidra med vårt når noen tar initiativ til arrangementer til glede for fotointeresserte i hele landet, fortsetter han.

Det er derfor med stor beklagelse vi må informere om at vi, til tross for gjentatte forsøk, ikke ser oss i stand til å forholde oss til ledelsen i Nordic Light Event. De fører en politikk overfor pressen basert på taushet og uvennlighet. Vi har henvendt oss til dem i et forsøk på å få informasjon om hvordan de forholder seg til pressen, og blitt møtt enten med lite hyggelige tilbakemeldinger, eller ingen tilbakelmeldinger i det hele tatt.

Rune Eriksen, redaktør i Fotópia.no, synes det er beklagelig at Nordic Light har valgt en så uprofesjonell og uklok mediehåndtering.

- Foto.no har hele tiden ønsket å gi Nordic Light god og bred omtale. Det er derfor trist å måtte slå fast at de ikke evner et fruktbart og profesjonelt samarbeid til det beste for alle fotointeresserte i Norge. Man bør kunne forvente av en festival med ambisjoner at de har ønske og vilje til å bygge gode medierelasjoner og bygge en sterk merkevare, uttaler redaktør Frank Hesjedal.

På grunn av dette må vi beklage overfor våre lesere at dere ikke vil finne redaksjonell informasjon om Nordic Light Event 2009 på våre nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen