NIS 2005 snart klar

Programvareutvikleren Symantec skal om kort tid lansere nye versjoner sine Norton-produkter: Antivirus, brannmur og antispam. Nyhetenr dreier seg blant annet om forbedringer når det gjelder oppdateringer i sanntid og automatisk funksjoner.

Programpakken Norton Internet Security 2005 skal lanseres i midten av september, med unntak av antivirus-delen som skal komme allerede i august.

Veiledende pris ifølge PCWorld, blir 49.95 dollar for Norton AntiVirus 2005, og samme pris for Norton AntiSpam 2005 med inkludert brannmur. Veiledende pris for hele pakken, Norton Internet Security 2005, blir 69.95 dollar.

Norton Antivirus 2005

Antivirus-program med blant annet funksjonen QuickScan som virussjekker minnet og andre kritiske områder på PC-en. En ny funksjon skal skanner IP-adresser for åpne porter, noe som skal sikre PC-en mot farlige ormer.

Norton Personal Firewall 2005

Brannmur med ny funksjon som skal gi brukeren bedre kontroll over data utenfra, med mulighet å dele i "trusted sites" og "nontrusted sites". Dette skal gi bedre mulighet å sikre PC-en såkalt "phishing" som nå øker kraftig i omfang på Internett. Det dreier seg om svindel i forskjellig form.

Norton Antispam 2005

Et verktøy mot uønsket e-post (spam) eller søppelpost.

Norton Internet Security 2005

Hele pakken med antivirus, brannmur og antispam. Pakken har også verktøy for foreldre og andre som ønsker å sperre besøk til enkelte skumle nettsider. Outbreak Alert er en ny funksjon som kjører i bakgrunnen og kan varsle deg i tilfelle antivirus-programmet slås av, for eksempel ved installasjon av et annet program.

(Kilde: pcworld.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen