Nintendo med to skjermer

Nintendo presenterte idag Nintendo Dual Screens (DS). Den nye enheten beskrives som revolusjonerende, og skal øke Nintendos markedsandel ytterligere etter at deres Game Boy Advance SP allerede har solgt i bøtter og spann.

Nintendo DS skal ifølge Nintendo selv være et udyr uten like på spesifikasjons-fronten. To skjermer på 3 tommer, to prosessorer samt et minne på opptil en 1 GB er det som skal få oss forbrukere til å gå mann av huse til juletider. Ideèn bak skjermene er at brukeren skal ha mulighet til å få bedre overblikk over spillet, for eksempel når flere spillere spiller samtidig.

- Vi har utviklet Nintendo DS på et helt annet konsept enn dagens konsollenheter, sier Satoru Iwata, konsernsjef i Nintendo. Dermed vil DS neppe bli noen slags etterkommer av Game Boy Advance, og heller basere seg på en helt ny platform.

De som er spillentusiaster vil kunne glede seg over den opphetede konkurransen som nå dominerer markedet. Etter at Nokias N-Gage ble lansert har utallige nye prosjekt på håndkonsoll-fronten blitt lansert og rykter om nye enheter svirrer allerede, blant disse en etterfølger til N-Gage.

Det finnes enda ingen bilder av DS, noe som nok har skuffet flere spillentusiaster. Men for de med god tålmodighet kan vi nevne at enheten etter planen skal dukke opp i mai, da DS vil bli vist frem på Entertainment Expo i Los Angeles.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen