Nintendo 3DS får kameraspill

Når Nintendo 3DS lanseres senere i år kommer systemet med flere innebygde programmer, og Nintendo skryter av at den kommer til å være en svært robust underholdningsmaskin «rett ut av boksen». Nå hevder teknologinettstedet Wired å ha fått informasjon om noen av de innebygde programmene.

Det skal være snakk om fem forskjellige spill og underholdningsprogrammer som fokuserer på konseptet «augmented reality». Det vil si at de bruker konsollens innebygde kamera til å presentere ekte film på skjermen, samtidig som de legger inn datalagde, tredimensjonale elementer som du kan manipulere.

Det første av spillene har fått det midlertidige navnet AR Shot, og skal være en slags kombinasjon av biljard og minigolf. Du må få en biljardball ned i et hull, og du kan gå rundt det virtuelle spillbordet for å slå ballen fra ulike vinkler.

Så har vi Fishing, hvor bordet ditt blir en fiskedam og du må prøve å få napp. Men pass på, plutselig kan du risikere å få en hai i trynet (tilsynelatende litt som i den kjente Jaws-reklamen i Back to the Future 2).

Graffiti er et tredimensjonalt tegneverktøy hvor du kan leke med ulike typer pensler, samt visuelle effekter som flammer. Du kan så manipulere det resulterende bildet.

Star Pics lar deg legge ekte spillkort på bordet ditt. Når du så peker kameraet mot kortene, vil det poppe ut en 3D-modell av en kjent Nintendo-figur. Du kan få den til å posere i ulike stillinger, og ta bilder.

Mii Pics er omtrent det samme, men her brukes importerte Mii-figurer fra Wii-en din i stedet.

Nintendo 3DS lanseres 25. mars her til lands. Vi har tidligere prøvekjørt vidunderet, og samlet informasjon om noen av lanseringsspillene.

Flere spill-nyheter finner du på Gamer.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen