I 2008 lagde IGN en falsk Zelda-trailer, og lurte tusenvis av lesere. (Bilde: IGN)

Nintendo vurderer å lage Zelda-film

Men bare hvis den kan være interaktiv.

Zelda er en av de soleklare favorittspillene til mange Nintendo-fans, kanskje bare slått av klassikeren Super Mario eller Pokémon. Zelda-serien har holdt på siden midten av 80-tallet, men foreløpig har Nintendo fortsatt ikke laget noen spillefilm basert på serien. 

Nå viser det seg at selv om det ikke har kommet noen film ennå, kan det kanskje skje i framtiden. I et intevju med Kotaku røpet nemlig Zelda-produsenten Eiji Aonuma at han og den kjente spillskaperen Shigeru Miyamoto har både snakket om og diskutert en potensiell Zelda-film. 

Vil gjøre filmen interaktiv

Skulle de ende opp med å lage en spillefilm basert på Zelda-universet, blir det imidlertid ikke en vanlig film. I intervjuet røpet Aonuma at de i så fall vil at filmen skal by på en interaktiv opplevelse. Akkurat hva det innebærer vil han ikke si så mye om, han nevner at for eksempel kinogjengere vil bli oppfordret til å ta med seg sine 3DS-konsoller, for å kunne bidra til filmopplevelsen. 

– Vi ville ikke gjort det på samme måte som andre filmer. Vi vil endre måten filmen oppfattes på, fortalte han i Kotaku-intervjuet.

Det er liten tvil om at Zelda-fans har ønsket seg en fullverdig spillefilm i lang tid. I 2007 lagde et 3D-studio en demonstrasjon av hvordan en Zelda-film kunne se ut, og i 2008 lagde spillnettstedet IGN en falsk filmtrailer til 1. april

Spill Nintendo med stil: 
Du finner ikke en tøffere Nintendo 64-konsoll enn denne  »

(Kilde: The Verge)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen