Nintendo 64 Classic kan være selskapets neste retro-konsoll
(Foto: Farley Santos, Flickr)

Nintendo 64 Classic kan være selskapets neste retro-konsoll

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nintendo har allerede hatt suksess med mini-versjoner av de gamle spillkonsollene NES og SNES, og nå kan det virke som selskapets neste Classic Edition-konsoll er rett rundt hjørnet. 

Selskapets japanske avdeling har nemlig akkurat søkt om å varemerkeregistrere ordet «N64». Det melder nettstedet NintendoLife.

Avslørt av søknadsteksten

Flere av ordene i søknaden tyder på at det er snakk om en ny spillkonsoll, og med navnet N64 er det trolig snakk om en miniversjon av Nintendo 64. Hva ellers kan man tro når de har nevnt «TV-spillprogram», «kontroller for spillmaskin», «joystick for TV-spillmaskin» og «TV-spillmaskin»? 

Nøyaktig når det nye produktet kommer er selvfølgelig ikke sikkert, men mange spår at Nintendo vil avsløre en Nintendo 64 Classic under E3-messen som går av stabelen om et par uker. 

Kan mangle flere storspill

Skulle Nintendo slippe en ny miniversjon Nintendo 64 i nærmeste framtid er det stilt store spørsmål om hvordan spillutvalget blir. Mange av de mest kjente spilltitlene til Nintendo 64 ble nemlig ikke laget av Nintendo, men spillselskapet Rare. Du husker vel sikkert spill som «Banjo-Kazooie», «Conker’s Bad Fur Day», «Diddy Kong Racing» og «GoldenEye». Alle disse ble laget av Rare, som i dag eies av Microsoft. 

Dette kan skape trøbbel for Nintendo hvis de vil inkludere disse spillene på spillkonsollen. 

Vi vet trolig mye mer om dette når E3 går av stabelen den 12. juni. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen