Nine Inch Nails slipper gratis nett-album

Nine Inch Nails har tidligere kunngjort at de vil slutt å jobbe sammen med plateselskaper, og heller gi ut musikken sin selv på nettet. Utspillet kom etter at det britiske bandet Radiohead slapp sitt siste album "In Rainbows" på nett flere uker før det havnet i butikkene. Brukerne fikk selv bestemme hvor mye de ville betale for å laste ned plata.

Nine Inch Nails er blant annet kjent for å ha en usedvanlig helstøpt grafisk profil på sine albumutgivelser.
Nine Inch Nails er blant annet kjent for å ha en usedvanlig helstøpt grafisk profil på sine albumutgivelser.

Gratis...

Nå følger Nine Inch Nails opp, og slipper sitt siste album "Ghosts I-IV" på nett. Platen slippes til alt overmål i hele fem versjonen.

Gratis-versjonen heter "Ghosts I", og inneholder kun ni spor fra plata, uten DRM. For å få hele plata med tilsammen 36 spor digitalt, må man ut med 5 dollar, eller 26 norske kroner.

... 50 kroner...

For 10 dollar, rundt 50 kroner, får man plata på to CD-er hjem i posten, i tillegg til at man får laste ned den digitale versjonen av plata med en gang.

For fansen finnes det også en deluxe-utgave med dobbel-CD-en, en data-DVD med alle 36 sporene i fler-sporsutgave pluss en Blu-ray-disk med hele plata i HD 96/24 stereo og lysbildeshow. Denne utgaven koster 75 dollar, noe som tilsvarer 390 kroner.

... 1500 kroner!

For de som synes ikke heller det var nok, slippes plata i en ultra-deluxe utgave i begrenset opplag. Denne er lik som deluxe-utgaven, men inneholder også fire 180 grams vinyler i tøycover, og to eksklusive Giclee-trykk. Denne utgaven blir sluppet i et begrenset opplag på 2500, og blir håndnummerert og signert av Nine Inch Nails-mesterhjernen Trent Reznor. For denne herligheten må man punge ut med 300 dollar, som tilsvarer 1560 norske kroner.

Etter at plata ble sluppet, har serverne til Nine Inch Nails krasjet flere ganger. Vil du prøve å laste ned plata, finner du den på ghosts.nin.com.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen