Nikonkamera med funksjon for å lage animasjonsfilmer

Alternativ tekst mangler
Det nye lommekameraet i S-serien har et 3x Zoom-Nikkor ED-objektiv med brennvidde på 38-114 mm. Det spesielle med dette objektivet er at det ikke stikker ut fra kameraet, selv når det er i bruk (såkalt foldeobjektiv). Denne funksjonen virker ganske praktisk i forhold til andre løsninger hvor objektivet stikker ut, men objektivet er plassert oppe i hjørnet av kameraet, så da er det fort gjort at deler av en finger gjerne kan bli med på bildet. Disse objektivene har ofte noe dårligere optiske egenskaper også. Ved hjelp av ED-glasset i optikken skal bildene bli skarpere i kantene.

Alternativ tekst mangler

Det helt nye med kameraet er filmfunksjonen "Stop Motion". Denne funksjonen lar deg lage dine egne Stop Motion- animasjonsfilmer. Først tar man et bilde av det man ønsker å animere. Videre flytter man litt på motivet, for så å ta et nytt bilde.Stop Motion-funksjonen vil da lese av bildene, og sette dem sammen til en film. Det forutsetter at du har kameraet på stativ, slik at du får et stødig bilde.

Ved hjelp av Portrett one-touch-knappen kommer du til tre innebygde bildeforbedringsfunksjoner. Disse oppdager og setter fokus på menneskeansikter, fjerner røde øyne, og forhindrer undereksponerte bilder ved hjelp av Nikon D-Lightning.

Alternativ tekst mangler

Coolpix S9 har ellers fått en 1/2,5-tommers CCD-sensor og oppløsning på 6,1 megapiksler og 2,5 tommers LCD-skjerm, i tillegg til at Nikons programvare PictureProject følger med. Prisen på S9 vil ligge på ca. 2400kr.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen