Nikon øker sørviskapasiteten i Norge

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Med virkning fra 1. mars, vil Camera & Videoteknikk overta sørvisen på utstyr for sluttbrukere fra Interfoto. Grunnen er, i følge Nikon, at Interfoto satser mer i det profesjonelle markedet, og dermed ønkser å konsentrere seg om det. Informasjon vi sitter på gjør at vi mistenker at det også kan ha noe med brukeres tilbakemeldinger på behandlingen hos Interfoto å gjøre. Vi har selv fått utført svært slett arbeid og mottatt dårlig kundebehandling hos Interfoto, og er ikke overrasket over endringene.

Camera og Videoteknikk har fra før sørvis på en rekke andre merker, og for fotoforhandlerne i Norge, er det en fordel, da de ikke trenger å forholde seg til så mange ulike verksteder.

Bjørn Mangset, Country Manager for Nikon i Norge sier at målsettingen er å få sørvistiden ned i 5 dager i proffsegmentet og 10 dager i forbrukermarkedet. Norsk forbrukerkjøpslov sier at dersom en reparasjon er forventet å ta mer enn 1 uke, har man rett på et låneprodukt mens reparasjonen foregår. Forhandlerne må derfor basere seg på at dette blir aktuelt. Bjørn Mangset sier at de vil tilby forhandlerne rimelige kameraer til dette formålet for at de skal slippe hele den økonomiske belastningen selv. For oss forbrukere betyr det at forhandlerne ikke har noen god unnskyldning dersom du ber om lånekamera i en slik situasjon.

I en overgangsperiode fra 1. mars, vil både Interfoto og Camera & Videoteknikk ta seg av sørvisen på Nikon-produkter for sluttbrukere.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen