Nikon med enkelt, kraftig kamera


Nikon COOLPIX L1/L101

 

Det kompakte digitalkameraet som har alt – førsteklasses kvalitet, 5x optisk zoom og en rekke eksklusive funksjoner

Med introduksjonen av det kraftige og allsidige L1 (sølv) og L101 (sort) har Nikon avduket det siste medlemmet i COOLPIX-familien med kompakte digitalkameraer.

Se større bilder av L101 i produktguiden

COOLPIX L1 er lett, og gir imponerende kvalitet med 5x optisk zoom og muligheten til å forbedre bildene i kameraet.

Kort sagt er det et kompakt digitalkamera som har det som trengs for å utmerke seg.

I likhet med alle Nikons kompakte kameraer har COOLPIX L1 et førsteklasses objektiv i form av det kraftige 38-190 mm Zoom-Nikkor-objektivet (tilsvarer 35 mm). Med dette får du mye større frihet til å komponere bildene slik du ønsker. Du kan zoome inn for portretter eller zoome helt ut for store landskapsbilder.

God ytelse ...

Det har også en bildebrikke som har blitt spesielt utformet for høyere ytelse i mindre dimensjoner, og har 6,2 effektive megapiksler som gir ypperlig klarhet fra det øyeblikket du slår kameraet på.

COOLPIX L1 har også en stor, klar og skarp 2,5-tommers LCD-skjerm som gjør det enkelt å komponere bilder og moro å spille av resultatene med én gang.

... og bra utseende

På utsiden er COOLPIX L1 enkel, strømlinjeformet og attraktiv. Den kurvede håndgrepet er stilfullt og innbyr til komfortabel og stabil fotografering. Det er ideelt å ta med seg overalt, med sin kompakte størrelse og lette vekt.

Praktiske funksjoner

COOLPIX L1 er kompatibel med AA-batterier. Disse finnes overalt som litiumbatterier, oppladbare eller andre typer. Det gjør det enkelt for deg å bruke COOLPIX L1 overalt i verden. Kameraets brukervennlighet kommer frem i form av multivelgeren og et grafisk brukergrensesnitt som gjør at du kan velge enten etter navn eller ikon. Det er til og med en praktisk hjelpeknapp som viser enkle forklaringer på funksjoner på hovedmenyen, som kan vises i 12 forskjellige språk.

Alle de viktigste funksjonene

Ved hjelp av unike Nikon-funksjoner kan du enkelt og automatisk forbedre bildene i kameraet. Ved hjelp av D-Lighting-funksjonen kan du velge bilder som er tatt med for lite blitslys eller for mye bakgrunnslys. COOLPIX L1 lager deretter automatisk en kopi av det valgte bildet og forbedrer detaljene og lyset der det er nødvendig. Funksjonen er tilgjengelig i avspillingsmodus.

Ansiktsfokusen oppdager ansikter i bildet og gir automatisk skarp fokus uansett hvor personen befinner seg i bildet. Plagsom rød øyerefleks forårsaket av blitsen registreres automatisk av den innebygde funksjonen for korreksjon av rød øyerefleks, og deretter korrigeres den automatisk, slik at du får bedre portretter i svak belysning.

COOLPIX L1 har også en nyttig funksjon som varsler deg om uskarphet når et bilde kan ha blitt påvirket av kamerabevegelser, og lar deg ta et nytt bilde mens du ennå har muligheten.

Se større bilder av L1 i produktguiden


Komposisjon

Med COOLPIX L1 kan du velge blant 15 motivprogrammer og dermed få ypperlige resultater uansett situasjon. Du trenger bare velge motivprogrammet som er best egnet for motivet, og COOLPIX vil deretter automatisk velge de beste innstillingene for best resultat. Fire av disse motivprogrammene har en komposisjonsassistent, som hjelper deg med å oppnå bedre komposisjon.

COOLPIX L1 er kompatibel med SD-minnekort, som er bredt tilgjengelige. I tillegg har det 10 MB internminne. Det gjør det mulig for deg å fortsette å fotografere selv når du ikke har minnekort i. Det gjør det også enkelt å flytte bilder fra ett minnekort til et annet. Med COOLPIX L1 kan du også filme med lyd i opptil 30 bilder i sekundet. Du kan filme i TV-størrelse eller mindre størrelser.

De riktige kontaktene

Ikke bare er det enkelt å fotografere med COOLPIX. Det er også enkelt å skrive ut og dele bildene med andre. PictBridge gjør at kameraet kan kobles til en kompatibel skriver, slik at du kan skrive ut uten en datamaskin. USB-tilkoblingen gjør det enkelt å overføre data til datamaskiner og andre eksterne enheter. I tillegg medfølger Nikons PictureProject-programvare, som gir forenklet bilderedigering, -organisering og deling med en rekke brukervennlige funksjoner.

Distribusjonsplan: Dette kameraet planlegges for salg i september 2005.

Merknad: Spesifikasjoner, design, produktnavn, standardutstyr og distribusjonsplan kan variere etter land eller område.

Nikon COOLPIX L1 – hovedfunksjoner

Høyere ytelse fra en mindre bildebrikke

Bildebrikken på 1/2,5 tommer gir større fordeler i form av høyere ytelse og er spesielt uformet for å holde kameraet så kompakt og lite som mulig. Den har 6,2 effektive megapiksler og gir skarpe, klare bilder som beholder kvaliteten selv om de forstørres betydelig.

Se større bilder av L1 i produktguiden

5x zoom i en kompakt størrelse

På tross av sin beskjedne størrelse har COOLPIX L1 et kraftig 38-190 mm Zoom-Nikkor-objektiv (tilsvarer 35 mm) som gir deg hele 5x zoom. Det gir større frihet i komposisjonen enn vanlige kompakte digitalkameraer – du kan for eksempel zoome inn og ta portrettbilder eller zoome helt ut og ta store landskapsbilder.

Funksjoner for enkel fotografering Funksjoner som forbedrer bildene i kameraet

Med 15 motivprogrammer har du nok valgfrihet i de fleste situasjoner. Det er også mange Nikon-funksjoner som gir deg muligheten til å forbedre bildene i kameraet. Ved hjelp av D-Lighting-funksjonen kan du velge bilder som er tatt med for lite blitslys eller for mye bakgrunnslys. D-Lighting lager deretter automatisk en kopi av det valgte bildet og forbedrer detaljene og lyset der det er nødvendig. Funksjonen er tilgjengelig i avspillingsmodus. Ansiktsfokus er tilgjengelig i portrettmodus, og oppdager automatisk menneskeansikter i bildet for å få skarpt fokus på motivet, uansett hvor i bildet det befinner seg. Kameraene har også en funksjon for korreksjon av rød øyerefleks, som korrigerer den uheldige effekten med røde øyne som kan oppstå ved blitsfotografering, slik at du kan få flotte portretter også ved dårlige lysforhold.

Kompatibel med AA-batterier

COOLPIX L1 kan drives av to AA-batterier. Disse er tilgjengelige overalt som litiumbatterier, oppladbare eller andre typer og gjør kameraet veldig reisevennlig.

 

Nikon COOLPIX L1andre funksjoner

  • Små dimensjoner 89,5 x 60,5 x 47 mm (B x H x D)

  • Lett – omtrent 180 g (uten batteri og minnekort)

  • BSS (Best Shot Selector) identifiserer og lagrer automatisk det beste bildet fra ti etterfølgende bilder

  • Med tidssonefunksjonen kan du stille inn lokal tid uansett hvor i verden du befinner deg

  • 4x digital zoom bringer deg enda nærmere

  • Enkel ansiktsfokus og kontinuerlig ansiktsfokus kan velges i filmmodus

  • Velg mellom innstillinger for hvitbalanse: Automatisk med TTL-styring, 5 manuelle innstillinger (dagslys, glødelampe, fluorescerende, overskyet og blits) og forvalgt

  • Avspillingsalternativer: Enkeltbilde, miniatyr med fire og ni segmenter, bildepresentasjon

  • Innebygd blits: har innstillinger for automatisk, automatisk med reduksjon av rød øyerefleks (innebygd korreksjon av rød øyerefleks), av, fyllblits og synkronisering på lang lukkertid.

  • Støyreduksjon gir bedre fargegjengivelse i programmene for skumring/daggry og nattlandskap

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen