Nikon lanserer nye hjemmesider

I lengre tid har Nikon planlagt å utvikle nye hjemmesider for hele Europa, og nå er de på plass. De nye sidene er i stor grad mye penere og mer oversiktlig enn de gamle. Her har Nikon blant annet utviklet et kundesenter med supportforum hvor brukere kan stille spørsmål, og få svar fra en konsulent.

Når du entrer sidene velger du hvilket land og språk du ønsker. Det er utviklet to forskjellige versjoner av sidene, basert på om du har rask eller treig internett-tilkobling og maskinvare. Forskjellen på de to sidene er i hovedsak at i bredbåndsversjonen finner vi enkelte flashbaserte moduler som kan ta litt tid å laste.

Alternativ tekst mangler
Videre på sidene finner man en produktside. Nikon har listet opp alle sine produkter i en oversiktlig katalog, og her finner du informasjon om produkter, teknologi, og hvilke premier Nikons produkter har mottatt.

 

Til slutt i denne artikkelen tar vi for oss det nye kundesenteret. Her kan du opprette en bruker, og legge inn dine Nikon-produkter med serienummer. Under kundesenter finner du også supportforumet som allerede består av flerehundre spørsmål og svar. Om du ikke finner svar på det du lurer på, kan du sende inn ditt spørsmål, og du vil motta svar fra en konsulent.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen